ELLEN ♥

Kom precia hem, eller kom hem för en halvtimme sen, men aja.
Var faktiskt ganska kul på den där släkt träffen. Men ibland så vart det tråkigt. Träffade mina 2 mostrar, 4 tremänningar, mina 8 kusiner var där, men träffade bara 3 av dom. Träffade även min mormor som var där. Åt god mat och tårta och fick massa bullar och drack saft och lite sånt. Men den person jag umgicks mest med, var faktiskt min kusin Ellen Nilsson. Vi kom asbra överens. Hon är 2 år yngre än mig, alltså 12 år. Vi måste verkligen träffas oftare. Och framför allt hitta på saker oftare med varandra. Har inte träffat henne nå ofta alls! Måste verkligen bli ändring på det.

släkt träff?

godmorgon!
haha mamma kom in till mig och sa att idag ska vi på nån jäkla släkt träff på nån himla camping. Ska dit vid 12 och kommer typ träffa mostrar, kusiner, tremänningar osv. Hela jävla släkten ska träffas. BOOORING! Aja, får väl försöka klara mig iallafall. Haha. Vill fan inte dit, men blir ju tvingad, satt ja.
Haha hör av mig när jag är hemma igen.

datanörd.

haha, fast ne.

har nyss durschat & därmed bytt kläder och typ fixat mig. Ska snart ta något att äta och sätta mig vid tv:n. Har haft skit tråkigt idag

-

kom inte på nån rubrikish, satt ja.
Kom hem vid halv elva igår, därför jag inte bloggade.
Somnade direkt när jag kom hem satt.

Hej bloggen! vaknade för ca en timme sen och har precis fixat iordning mig. Är rätt trött fortfarande faktiskt, iaf om man tänker på vilken tid jag kom hem. Btw så vet jag inte vad som händer idag. Kan inte hitta på nåt med syster för hon är hos sin mamma nu. ÅÅÅh, vet inte vad jag ska göra :( önskar att min älskling var här, vill ha han breve mig nu. Tror fan jag ska ta och ringa han.
Aja, dagens outfit:


mot stan för att träffa Julia

tjena!
Har legat och smsat med älskling och Julia (en tjej från min klass). Älskling sitter fortf på tåget och har typ tråkigt så att han vill att jag ska vara social med honom för han har ingen dator med sig. Han bara sitter där, hihih naaw♥ Iaf så har jag smsat med Julia och bestämt med henne att jag ska åka ner till stan för att träffa henne en stund där. Vi har inte varit med varandra så mycket, utan vi går bara i samma klass oså. Så det ska bli kul att träffa henne.
Hör kanske av mig ikväll när jag kommer hem. Annars så skriver jag imorgon.
Puss hej!

älsklingen åker hem idag

Tjaaa!
Jag och älskling vaknade nyss, och ska snart fika frukost. Sen ska jag fixa mig & han durscha. Sen tror jag att vi ska dra ut nånstans eller bara vara ute på bakgården och mysa & snacka lite, för sen vid tre så åker min pojkvän med bussen hem. Han får spendera hela 5 timmar på bussen, stackarn!. Jag hör av mig senare om vad som hänbder ikväll. Hejdåå sålänge

Sovdags

a hej.
är helt slut sen midsommarfirandet. Grannarna o shit kom hit & firade med oss så då fick man ju hänga på i firandet och mamma puffade på mig och älskling hela tiden att vara med och fira. Så vi är helt slut. Har kollat på film sen 23 och bara myst i mitt rum. Nu ska vi äntligen sova. Hör av mig när vi har vaknat eftersom klockan är tre på natten och de är ny dag så jag kan inte skriva ''imorgon''. Aja pusshej!

grillning på G!

Tja!
nu har jag, mamma, låtsaspappa och älskling satt oss ute på bakgården. Nu är det snart dags att börja grilla, Mums!
hör kanske av mig senare ikväll.

Midsommar imorgon

Tja!
kom hem för 2 timmar sen och har precis ätit god mat! Ikväll blir det att bara ta det lungt, ingen film eller något sånt. Men vi kanske sätter oss ute på bakgården och snackar shit ;)) Nemen ! Imorgon är det midsommar. Och jag o älskling ska inte festa eller något sånt. Vi blir bara hemma hos mig. Familjen har bestämt att vi ska sitta ute på gården hela kvällen och äta god mat oså! Myys. Men min syster Jonna blir bannemej inte hemma, nejnej. Hon firar midsommaren hos sin pojkvän med en hel del kompisar. Jag är lite tveksam för dem kommer dricka och jag tycker Jonna är lite för liten för alkohol än. Men men, jag bestämmer ju inte över henne. Men händer det något så, ja det är inte mitt fel. Då får hon klara det själv!
Nej nu har jag inget mer att skriva. Ska dra mig från datorn nu & umgås med min älskling.
Vi hörs imorn, hejs!
HAHAHA ba för jag älska bilden !

biiio

tja, bloggar ifrån mobilen nu. Jag & älskling sitter just nu på bussen påväg in till stan för vi ska gå på bio. Sen efter bion så ska vi dra till donken och käka lite. Efter de så vet jag faktiskt inte vad som händer. Har inga planer alls för ikv. Så vi får väl se vart kvällen tar oss. Jag är ledsen över att min uppdatering har varit kass dem senaste dagarna, men jag har faktiskt umgåtts med min älskling. När man är med sin pojkvän så kan man inte bara sitta vid en dator och blogga. Då måste man ju tillbringa tid med sin pojkvän, nu när han är är också. Men nu ska vi hoppa av bussen, hör av mig mer ikv. Hej!

scrubs

Nu har älsklingen hjälpt mig med att ladda ner scrubs på datorn. Så nu ska vi mysa ner oss med varann & kolla på crubs.
Hörs imorn!

möter upp bebi

Älskling smsade mig nyss om att han ville att jag skulle möta honom. Så nu ska jag dra,
tänkte bara säga det. Onödigt inlägg, men skitsamma!

väntar på älskling

hej!
vaknade för en timme sen och nu sitter jag här och väntar på min älskling. Ska alldeles strax gå & fixa mig. Hahah jag har ingenting och jag vet inte vad jag ska skriva om nu heller :P fan också!

5 MÅNADER MED ÄLSKLING IDAG

ja, idag är det 5 månader mellan mig och min älskling, men han kommer imorgon och då ska vi fira det.
Kan knappt fatta att det har gått 5 månader mellan oss nu. Känns som om det är mycket mindre, en ändå en evighet.
Kan inte fatta att jag har en sån underbar pojkvän som dig. Robin thörnfeldt, du gör mina dagar till dom bästa,
och jag älskar dig mest av allt. Du får aldrig lämna mig för då faller jag i bitar. När jag mår som dåligast och ligger längst nere på botten så tar du mig alltid upp till toppen. Jag kan inte fatta att du är just min pojkvän. Men jag är så sjukt glad, tacksam och lycklig över att jag har dig. För utan dig, så är jag ingenting.
JAG ÄLSKAR DIG MEST AV ALLT, ROBIN THÖRNFELDT! MIN BÄSTA POJKVÄN


väntar på Emma

hejsan! vaknade för 2½ timme sen och gud vilket pissväder det är ute. Jag & Emma hade ju tänkt sola på bakgården, men nejnej det går ju inte nu nej. Fan vad less jag blir! Aja, får väl hitta på nåt annat då, men vad??? ja det är ju frågan.

Ikväll måste jag lägga mig i tid för jag ska upp vid halv tio imorgon. Älsklingen kommer hit vid tolv och då ska jag ha gjort iordning mig och allt. Satt det gället att kliva upp! Vet dock inte vad vi ska hitta på när han kommer. Vi läju bara ta det lungt och kolla på film eller nåt sånt när han har åkt så långt också, för han läju vara trött :P

Men nu har jag faktiskt inget mer att skriva, så jag hör av mig ikväll!

planerar morgondagen

Hejsan!
tror jag ska börja blogga igen nu. Sitter och planerar morgondagen nu iaf. Blir nog att vara med min saknade o älskade bästevän Emma! Var så längesen nu! Saknar verkligen henne. Tror hon sover hos mig, men inget är ännu säkert. Får se hur det blir. Men det blir nog att vara med Emma imorgon iallafall!
Var faktiskt nästan bara det jag skulle säga. Har inte gjort nå mycke alls idag, förutom att prata med älskling i telefon. Men förutom de har jag inte gjort nånting!

back one time

tjaa!
längesen? svar: A

Men jag har varken orkat eller haft tid att blogga för att jag har gjort väldigt mycket. Det här minilovet vi hade så var jag hos min älskling exakt hela lovet. Hade det jätte mysigt med honom. Men snart kommer han till mig och blir här.
Btw så var det skolavslutning idag och 7:or, 8:or & 9:or samlades i kyrkan. Min syster var så otroligt fin. Big love to you♥
Nu är det äntligen sommarlov & det kommer tillbringas med kompisar, sola, bada, grilla, gå på stan, shoppa, vara med min pojkvän & mycket mycket mer!!! Känner att sommaren 2011 kommer bli bäst!!
Robin kommer till mig på onsdag & blir här i 1½ vecka. Sen åker han hem och 2 veckor senare så åker jag till honom och blir där i en vecka. Sen åker jag hem. Och resten av veckorna kommer tillbringas med kompisar och syster och lite annat grejs. Men robin kommer även hit vissa helger på sommarlovet!

Nu tänkte jag bjuda på lite bilder ifrån minilovet då jag var hos min bebis♥
















RSS 2.0