ASSÅ SEGA JÄVLA INTERNET.

internet här på åland är så jävla segt, pallar inte med det.
Så jag bloggar kanske kvällen då jag, mamma, låtsaspappa, älskling, elise och emma kommer hem, men bara kanske. För jag läju va ganska trött då,
Hörshey

bara vi 6 här nu.

ja, som rubriken tyder. Nu är det bara jag, älskling, mamma, låtsaspappa, Emma och Elise här. Jonna, hennes mamma, isadora och Sebastian åkte hem igår natt. Idag vet jag inte riktigt vad som händer. Ska väl göra nå mat och sen gå ut eller nåt.

myser.

ligger och myser framför en film nu med syster, älskling, systers pojkvän och Isadora. Har det jätte mysigt. Btw förlåt för min urdåliga uppdate dem senaste dagarna, men har verkligen inte haft någon tid till att blogga. Har faktiskt varit jätte upptagen.

shoppingtur i staden

Tjena!
har inte kunnat blogga på hela dagen för har varit inne i staden och varit på en lite shoppingrunda med mamma, systers mamma, syster, systers pojkvän, Elise och Isadora. Hittade inte så mycket, men några saker blev det iallafall. Tar bilder sen, orkar inte nu. Är sjukt trött. Tror jag och älskling och några andra ska sätta oss och mysa framför en film nu. Har iallafall en jäkla lust till det. Hur fan orkar jag blogga då? hahah jadu..

sjukt trött.

Vi alla är så otroligt trött sen gårdagen för vi både badade och fiskade jätte mycket. Så har sett film hela dagen och läju fortsätta med det ända tills sent ikväll. Ganska mysigt ändå faktiskt, att bara ligga och mysa framför en film.

film.

hejsan!
nu ligger och sitter (xD) alla i soffan och myser framför en film. Senare på eftermiddagen ska vi dra ner till sjön för att bada, kanske fiska också. Mysigt!

RSS 2.0